Nejnovější recenze ze sekce Univerzální barvy
MOC SEM SPOKOJNÁ ,RYCHLE DODANÍ OBJEDNÁVKY . DĚKUJI
Barva splňuje to co jsem očekával.
Ověřeno už asi po čtvrté - kvalitní pro nátěr plechové střechy a okapů. Výhoda velkého balení.
nemám zkušenosti
jsem spokojená
vše ok
- ředitelnost vodou
nedodán,reklamace
vyzkoušel jsem vzorek a spokojenost
- Dobrá odolnost venkovním vlivům,
dobře přilne k staršímu nátěru, ale při práci trochu stéká
- Kvalitní barva
Eternal Mat Revital 0,35 kg bílá
Přidáno: 25. července 2020
(naposledy upraveno 20. srpna 2020)
Zakoupeno v Nejlevnější Barvy Laky.cz
- kvalitní
- Vodou reditelny.
Bohužel není samonatiratelny. Musel jsem já.
Zatím jsem ho pouze koupil na základě doporučení přátel pracujících v oboru. Sám jsem ho zatím nepoužil.
Co od něho očekávám, to na 100% splňuje.
- Špatně kryje ale ne hrozně. Horozně dlouho schne. V jednom místě mám 3mm vrstvu a po 2 dnech je pořád totálně měkká.
Za mě nebrat. Barva z Lidlu za lepší cenu má daleko lepší vlastnosti. Po 48h tvrdá jako kámen.
- Krásně kryje.
- Snadno se natírá.
- Moc hezká paleta barev.
- Rychleschnoucí.
Poprvé jsem se s produktem Balakryl setkala na kreativním workshopu, mile překvapil.
- Syntetika
- Rychle schne
Hlavně nezapomenout pořádně vysvištit a odmastit! Barva co se tváří že jí chutná bejt natřená na nějakej hegeš a ještě k tomu to je bůh ví kolik v1 určo nebude mít takovou odolnost jako tyhle klasiky. A další výhoda je že se nemusíte zlobit s nějakým mísením tvrdidla.
Samo že se počítá s přetřením vrchním emailem, Bez toho by to bylo tolik platný jako cigo bez tabáku.
Poměr kvalita a cena.
natiram stim to produktem casto vyhoda ředeni vodou a bez velkeho zapachu
- Tento základ se zdaleka nevyrovná klasickému syntetickému základu např. (Unimat). Barva moc nekryje a příšerně smrdí po gumě, minimálně týden. Pro zakrytí kovových rámů nutno nátěr dvakrát opakovat! Zmiňovaný Unimat základ je úplně jiná liga, jak v kryvosti, tak hustotě a rychlosti schnutí. Tento Pragoprimer je základ páchnoucí po gumě se špatnou kryvostí, řídkou konzistencí. Kdo natíral s klasickým šedým základem, pozná rozdíl okamžitě. Nebrat!